Friday, October 31, 2014

Sebab Apa LANGKAWI Best????

Assalamualaikum
Hello everybody!!

Kebanyakan kawan yang kami kenal mesti akan cakap macam ni.."wah! bestnya mun ko duk langkawi".. Then,kami tanya balik.."pasai apa pulak?? biasaaaaaa ja"..."ya laaa best. boleh makan cekelat hari hari..shoping pinggan mangkuk..mandi mandi pantai..keta pon murah2 ja" Yeah, i admit that..hahha!!

Maybe sebab duk lama dah kat sini..dah lali. TAPI secara jujurnya, mengaku la BEST DUK LANGKAWI wei!!

Ni siap buat list pasai apa langkawi bestttttttt sangat:   
  • Burung mana yang tak sayang sarang dia..manusia mana yang tak sayang rumah dia?? cuba habaq sat..hehe.. rumah kami kat sini..mestila suka..besttttt. 

  • Sini mana ada jalan jem..Eh!! silap..sini jalan jarang jem..hehhe..Kalau jem pon,panjang mana la sangat..kat pekan Kuah tu ja pon..

  • Banyak cekelat kat sini..FERERRO, DAIM, CADBURY opps!!, HERSHEYS, KISSES, TOBLERONE, PEPPERO dan baaaaaaaaanyak lagi :)

  • Kereta murah la .. tak payah hairan kalau tengok banyak ja orang bawak wonderpet gti, keta olimpik, Honda city...

  • Banyak pinggan mangkuk..masuk Idaman Suri, HIG, Ram.. berpinau-pinau mata.. selalu nampak makcik makcik eksaited ja masuk sini..hahha

  • Minyak gamat murah!! Try p tengok kat Nusantara Maju, Sireh Lagenda..

  • Ada banyak pantai.. Pantai Cenang, Pantai Kok, Pantai Pasir Tengkorak...

  • Kain batik pelikat murah jeee..ni kebanyakan makcik2 yang habaq

  • Banyak pulau-pulau yang cantik..pulau langkawi, pulau dayang bunting, pulau payar etc..

  • Ada burung helang besaaaaaaaaaaq kat tepi laut..boleh tangkap...tangkap gambaq -.-

  •  ......................
Sila isikan tempat kosong..............................kalau hampa mai baru hampa taw.. 


Sumber: Encik Google
"Langkawi Permata Kedah"

Nantikan "LANGKAWI Where To Go??"

Sekian

Love & Faith,
maimunah ahmad

9 comments:

  1. semoga langkawi terus maju...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :) Ijad dah pernah mai ka?

      Delete
  2. Langkawi memang best :) Kita pernah gi dulu dgn cikgu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. datang la lagi... cable car nad dah naik ke blom?

      Delete
    2. In shaa allah nanti nad datang lagi kalau ada rezeki... Menyesal tak beli coklat byk2 dulu. hehe :D Dah... Best naik cable car. Kak Mun dah pernah naik ke?

      Delete
  3. Nanti nak pergi sana lagi, lama dah tak pergi. huhu

    ReplyDelete
  4. Lya x pernh lgi ke cna, tringin sgt nak ke cna

    ReplyDelete